Tuotteet ja palvelut

Pelastussuunnitelma

Kimisec Oy tekee pelastuslain 379/2011 mukaisen pelastussuunnitelman tai siirtää jo olemassa olevan pelastussuunnitelman verkkoon puolestasi helposti jaettavaksi, luettavaksi ja tulostettavaksi sekä päivittää suunnitelman vuosittain. Samaan palveluun voit liittää myös kiinteistösi turvallisuusasiakirjojesi säilytyksen. Järjestelmän sisältämän lukukuittauksen johdosta pelastuslain vaatima pelastussuunnitelman tiedoksianto onnistuu myös helposti. Palveluumme voit halutessasi liittää  vuosittaisen turvallisuuskierroksen tekemisen kiinteistössäsi. Turvallisuuskierroksella havaituista puutteista toimitamme kirjallisen raportin.

Pelastussuunnitelma ja kiinteistösi turvallisuusasiakirjat ovat helposti luettavissa kännykällä, tabletilla tai tietokoneella.

Pelastussuunnitelmassa selvitetään:
- Kiinteistön tiedot
- Turvallisuusjohtaminen, sekä yhtiössä toimivat yritykset ja laitokset
- Onnettomuusriskienhallinta ja riskikartoitus  (ennakoitavissa olevat vaaratilanteet ja niiden vaikutukset)
- Rakenteellinen paloturvallisuus
- Turvallisuustekniikka
- Toimintaohjeet riskikartoituksessa havaittujen tai muuten tiedossa olevien vaara-, vahinko-, onnettomuus- ja riskitilanteiden varalta.
- Kiinteistön pohjapiirrokset (kuviin lisätään poistumisreitit, tekniset tilat, kaasu-/veden pääsulkujen paikat, sammuttimet ja palokunnan hyökkäysreitit), suositus.


Hinta alk. 250 €  (ALV 0 %)  
 

Kuinka voisimme olla avuksi?

Olkaa hyvä ja ottakaa rohkeasti yhteyttä, mikäli teillä on kysyttävää palveluihimme ja tuotteisiimme liittyen tai haluatte lisätietoja toiminnastamme.

Asiakkuusjohtaja

Kim Waenerberg
+358 40 844 0054
kimisec@gmail.com

Ota yhteyttä