Tuotteet ja palvelut

Naisten itsepuolustuskurssit

Naisten itsepuolustuskoulutus antaa valmiudet ennakoida ja toimia uhka- ja väkivaltatilanteissa. Koulutuksessa osallistujat harjoittelevat itsepuolustustilanteita  jotka perustuvat ihmisen luontaisiin reaktioihin ja toimintamalleihin - muutetaan pelko voimavaraksi!

Järjestämme koulutuksia myös tilaamassanne paikassa esim. työpaikan koulutus- ja virkistyspäivänä. Koulutuksen pituus noin 3 tuntia ja ryhmäkoko 10-30 hlö. Kouluttajina toimivat pitkään turvallisuusalalla sekä itsepuolustuslajien parissa toimineet henkilöt.

Koulutuksen sisältö:    Teoria (1h)
- Nykytilanne  
- Tavoite    
- Lainsäädäntö (oikeudet ja velvollisuudet, hätävarjelu)  
- Uhkatilanteiden ennakointi ja mielentilat    
- Sanaton viestintä uhkatilanteessa    
- Käskytys        

Käytännön harjoitukset (2h)    
- Etäisyydet, liikkuminen ja käskytys  
- Torjunnat    
- Ranneotteista irroittautumiset    
- Kuristuksista irroittautumiset    
- Syleilyotteista irroittautumiset    
- Maassa puolustautuminen    
- Puolustautuminen useampaa hyökkääjää vastaan    
- Tilapäisvälineiden käyttäminen


Järjestämme myös yrityksille tilauksesta koulutuksia yrityksen omissa tiloissa, minimi osallistujamäärä 10 henkilöä.

"Kiitos hyvästä koulutuksesta! Tykkäsin siitä, että lähestyminen asiaan oli hyvin käytännönläheistä ja eri otteista irrottautumista harjoiteltiin paljon. Koulutus sopii varmasti lähes jokaiselle, koska kovaa kuntoa tai aiempaa kokemusta kamppailu- tai itsepuolustuslajeista ei vaadita. Vaikka vakavasta aiheesta on kyse, oli kolmetuntinen minun mielestäni myös todella hauska! Hyvä porukka, hyvä ohjaaja ja rento meininki."


"Kurssi oli todella hyödyllinen. Keskityttiin oikeisiin asioihin, ja plussaa oli se että tehtiin itse, eikä vaan kuunneltu teoriaa. Kurssin kesto oli mielestäni sopiva. Erityisen hyvää oli että vetäjä osallistui myös harjoitteisiin, ja pääsi kokeilemaan miestä vastaan tekniikoiden toimivuutta. Tyttöjen kanssa jos pelkästään harjoitteita tekee, niin ei pysty hahmottamaan miten paljon voimaa tarvitaan irrottautumisiin ja vastatekniikoihin. Suosittelen kaikille naisille tätä kurssia!"


"Hei, kiitos hyvästä koulutuksesta. Hyvä harjoitella etukäteen, en tiedä mitä todellisessa tilanteessa tekisi, mutta ainakaan ei ihan niin suureen paniikkiin menisi, kun on jotain mietittynä. Ehkä mielestä löytyisi vaihtoehto, että tästä on mahdollista vapautua. Ensimmäiseksi mieleen jäi, että rajat voi laittaa heti, ’et tule lähemmäs’. Tehokkaampaa kuin hiljainen ’älä’ ja pieni väistely. Hyvin järjestetty koulutus, kiitos paljon!"

Kuinka voisimme olla avuksi?

Olkaa hyvä ja ottakaa rohkeasti yhteyttä, mikäli teillä on kysyttävää palveluihimme ja tuotteisiimme liittyen tai haluatte lisätietoja toiminnastamme.

Asiakkuusjohtaja

Kim Waenerberg
+358 40 844 0054
kimisec@gmail.com

Ota yhteyttä